No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

S’obre el termini per a la sol·licitud de subvencions per a centres d’ensenyament públics o AMPA, entitats i clubs esportius locals per a la promoció i el desenvolupament de l’activitat física i l’esport

S’obre el termini per a la sol·licitud de subvencions per a centres d’ensenyament públics o AMPA, entitats i clubs esportius locals per a la promoció i el desenvolupament de l’activitat física i l’esport

Imatge de complement

El Patronat d’Esports obre el termini de presentació de sol·licitud de subvencions centres d’ensenyament públics o AMPA, entitats i clubs esportius locals per a la promoció i el desenvolupament de l’activitat física i l’esport, així com per a l’organització d’esdeveniments puntuals locals.
El termini finalitza el 4 de desembre. Per a més informació podeu contactar amb el Patronat d’Esports al telèfon 93 664 10 54.