No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Últims dies per visitar l’exposició ” Gràcies, en civisme fem un bon equip”, a la Plaça de la Música

Últims dies per visitar l’exposició ” Gràcies, en civisme fem un bon equip”, a la Plaça de la Música

Imatge de complement

L’exposició parteix de la paraula i del concepte GRÀCIES, que configuren tota la imatge gràfica, la línia expositiva i el tractament dels continguts. Es composa de set mòduls que, disposats junts, formen la paraula GRÀCIES i, així, en un llenguatge metafòric, comunica que no es pot ser cívic només en una lletra, és a dir, en un sol àmbit. És el ciutadà qui, amb el seu recorregut per l’exposició, amb la seva conducta diària, completarà la paraula GRÀCIES i serà realment una persona cívica.