No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Enquesta de l’Observatori del Tercer Sector. Les associacions participants rebran un exemplar de l’Anuari del Tercer Sector Social

Enquesta de l’Observatori del Tercer Sector. Les associacions participants rebran un exemplar de l’Anuari del Tercer Sector Social

Imatge de complement

L’Anuari del Tercer Sector Social de Catalunya és un projecte conjunt entre l’Observatori del Tercer Sector i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. L’Anuari és un projecte innovador al nostre entorn. Es tracta d’un informe biennal sobre l’estat del tercer sector social de Catalunya, que ha de permetre disposar de dades periòdiques sobre la situació de les entitats i la seva evolució, posant aquestes dades al servei de les organitzacions, de les administracions públiques i de la resta d’agents socials.

Després d’uns mesos treballant en la definició i identificació de l’univers està en marxa el treball de camp de l’Anuari. Durant tota aquesta fase les entitats socials sou les protagonistes, hi teniu un paper clau!

El treball de camp està basat, d’una banda, en un qüestionari que s’espera que responguin més de 1.200 organitzacions. D’altra banda, es realitzaran 100 entrevistes tant a persones rellevants d’entitats de segon nivell i de base com a experts en tercer sector social català.

Participeu i ompliu el qüestionari abans de mitjans de juliol! La vostra resposta és important!