No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Obert el termini d’inscripció al curs de formació de pàgines web del Portal de les Entitats de Castelldefels. Fins el 22 de maig

Obert el termini d’inscripció al curs de formació de pàgines web del Portal de les Entitats de Castelldefels. Fins el 22 de maig

Imatge de complement

L’objectiu del taller per a les entitats, a més d’aprendre el funcionament de l’eina, és el
de construir la web de l’associació.
Les sessions seran eminentment pràctiques, amb exercicis proposats pels formadors. Des del
primer dia els assistents disposaran d’un entorn web propi per realitzar la formació i
construir la web.
Aquest curs es dirigeix a les associacions de Castelldefels inscrites al Registre Municipal d’Entitats i tindrà una durada de 12 hores . Es realitzarà a La Guaita (Ctra. de la Sentiu, s/n) els dies 26 i 28 de maig i 2, 4, 9 i 11 de juny de 17.30 h a 19.30 h. S’ofereix servei d’ acollida d’infants prèvia petició quan es realitzi la inscripció.

Per a més informació i formalització de la inscripció, us podeu posar en contacte amb l’àrea de Participació Ciutadana (Tatiana Mansilla) al telèfon 93 664 23 61 (de 8 a 15 h) o bé mitjançant el correu electrònic participaciociutadana@castelldefels.org. Les inscripcions són gratuïtes i, donat l’aforament de l’aula d’informàtica, les places són limitades i s’atendran per rigorós ordre d’arribada fins el dia 22 de maig.