No s'ha trobat res

Disculpes, però no s'han trobat resultats. Potser cercar us ajudarà a trobar una entrada relacionada.

Ja es coneixen els nominats als Premis Ciutat de Castelldefels, que es donaran a conèixer el proper 9 de maig a la Sala Magna del Castell

Ja es coneixen els nominats als Premis Ciutat de Castelldefels, que es donaran a conèixer el proper 9 de maig a la Sala Magna del Castell

Imatge de complement

El passat 7 d’abril la comissió de propostes dels Premis Ciutat de Castelldefels va decidir els finalistes per a cadascuna de las categories que concorren en l’edició d’enguany.

Així, per a Premi Ciutat de Castelldefels d’Acció Cívica són finalistes la Coral Margalló, amb més de 25 anys d?història i activitat a la nostra ciutat; l’Associació Astronòmica, que fa 20 anys que divulga l’astronomia a la ciutadania; i el Grup de Dones, que porta més de 20 anys treballant per la integració de les dones en la vida social. Val a dir que aquestes tres associacions formen part del Portal de les Entitats de Castelldefels de manera activa. Des de l’administració del Portal volem felicitar-les per la seva candidatura i desitjar-les sort per a la consecució final del premi.

Pel que fa a la categoria d’Economia, els finalistes són el Gremi d’Hostaleria, amb més de 30 anys de treball per promocionar l’hostaleria del municipi; Miquel Yepes, empresari de Castelldefels destacat en el món de l’hostaleria; i el Cinema Metropol, que aposta des de fa anys per una programació de qualitat fugint de les pressions de la industria.

El Premi Ciutat de Castelldefels té com a finalistes a Guillermo Fernández, prestigiós barman-cocteler de la ciutat; a l’Institut de Ciències Fotòniques, un destacat centre d’investigació ubicat al Parc Mediterrani de la Tecnologia; i Calixto Bieito, prolífic director de teatre.

I, finalment, pel Premi Especial Ciutat de Castelldefels són candidats la Fundació Vicenç Ferrer, una ONG que treballa principalment per desenvolupament a l’Índia; Aminetou Haidar, activista sahrauí que lluita des de fa molts anys per l’alliberament dels presos de consciència i presos polítics al Sàhara; i Joan Dalmau, que ha desenvolupat la seva carrera a la Agencia Espacial Europea i dirigeix actualment el Centre Tecnològic per a la Indústria Aeronàutica i de l’Espai.

Els Premis Ciutat de Castelldefels es lliuraran el proper 9 de maig en un acte a la Sala Institucional del Castell. Enguany tornen a ser un reconeixement a aquelles persones que han treballat per la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés o el civisme, tant a Castelldefels com arreu del món.